Det sägs ju att ett gott skratt förlänger livet i alla fall. Att skratta är inte bara kul och trevligt utan det finns också tydliga tecken på att det faktiskt skapar välmående på ett djupare plan. Skratt kan också lindra smärtupplevelser enligt vissa. Det finns dock ingen formellt erkänd forskning inom området, men vi är nog ändå många som kan intyga att skratt känns både befriande och härligt. Det man vet är att endorfiner, kroppens må-bra-hormoner, frigörs när vi skrattar, och till och med ett leende kan ha dessa positiva effekter.

Dåliga tänder kan hindra glädjen

Vi på Södertandläkarna vet att för den som har dåliga tänder kan det här med att le och skratta bli ett problem. Tänderna syns ju, den där förargliga gluggen, de sneda eller missfärgade tänderna känns aldrig så påtagliga som när det drar ihop sig till ett riktigt härligt skratt med vännerna. Många i den situationen håller handen för munnen och skrattar lite diskret bakom den för att inte tänderna ska synas. Andra försöker skratta med stängd mun och hur bra det går förstår var och en som försökt. Ett besök hos Södertandläkarna är allt som behövs för att du ska ta första steget mot ett befriande skratt med fina tänder. Vi kan fixa det mesta från vita fasader till implantat och allt börjar förstås med att vi kommer överens om vad du vill göra och vilket resultat vi tillsammans kan uppnå. Vänd dig med förtroende till oss, vi har hjälpt många med olika sorters tandproblem och du får alltid en kostnadsberäkning så du kan jämföra innan du bestämmer dig.

 

Trygg i tandläkarstolen

Är din dåliga munhälsa ett resultat av tidigare dåliga erfarenheter så är Södertandläkarna rätt val för att få slut på det. Du kan lita på oss, vi har lång erfarenhet och vidareutbildar oss kontinuerligt för att alltid kunna erbjuda de senaste behandlingarna.