Finns det något härligare än egentid där man verkligen tar hand om sig själv? Att unna sig en kväll i badrummet och en lång hudvårdsrutin är bland det bästa man kan göra för sig själv. En bra hudvårdsrutin är viktig för att behålla lystern i ansiktet och förhindra så kallade ”break outs” av finnar och orenheter. Dessutom känns det fint att lägga tid på sig själv ibland.

Favoriterna du inte får missa

När det kommer till hudvård får man ofta det man betalar för och det lönar sig att lägga lite extra pengar på bra produkter. En stor favorit just nu är hudvård från dr dennis gross som har lyxiga produkter i fina förpackningar. Just Dr Dennis Gross är ett favoritmärke bland hudvårdsgurus och de har många bra produkter. Deras super serum och Dr Dennis Gross advanced retinol + ferulic intense wrinkle cream är två produkter som alla bör ha i sitt badrumsskåp. Den guldkanten i livet borde alla kvinnor unna sig för att ta hand om sitt yttre.

Ansiktsmasker för alla tillfällen

Minst en gång i veckan bör man utöka hudvårdsrutinen med en ansiktsmask. Några favoriter här är

Dr Dennis Gross hyaluronic marine hydrating modeling mask och Dr Dennis Gross advanced retinol + ferulic overnight wrinkle treatment. Båda dessa kan användas ett par gånger i veckan för fina resultat. Särskilt under vintertiden är det viktigt med en fuktgivande mask för att hyn inte ska torka ut. Torr hy kan lättare orsaka rynkor och fina linjer. Om rynkor eller fina linjer redan uppstått är det viktigt att regelbundet använda sig av både dagkräm och ansiktsmask med antirynkfunktion.

Världens enklaste skönhetsknep

Trots att det är viktigt med en bra hudvårdsrutin med pålitliga produkter så finns det två ännu viktigare rutiner. Mycket forskning visar att vatten och sömn är bland det viktigaste som finns för att hålla hyn återfuktad och ungdomlig länge.